Last minute Turkije

Naar de luchthaven rijden en spontaan vliegen naar Turkije?

Dat klinkt als een goed idee. Zomer, zon en zee wachten!

Helaas is dit voor veel mensen onmogelijk.

Dus de zoektocht naar een last minute reis kan het beste online, ik heb hier de nuttigste tips verzameld om die goedkope Turkije vakantie te vinden.

Tip 1: Wanneer moet ik een last minute vakantie boeken?

Meestal vindt u de goedkoopste aanbiedingen 3 tot 6 weken voor vertrek.

De prijzen dalen weer met de super last minute-aanbiedingen, een paar dagen voor vertrek.

Wacht niet op de allerlaatste minuut met de boeking, want de prijs stijgt kort voor vertrek.

De reden voor de prijsverhoging zijn de vliegtickets in de gemaakte vakantiepakketten. De tickets kosten meer bij de naderende vertrek datum.

Tip 2: Wees flexibel Als u op zoek bent naar zeer goedkope last-minute reizen, heeft u veel flexibiliteit nodig. Dit betreft in het bijzonder de volgende punten: Tijd: De luchtvaartmaatschappijen verkopen in hun last minute vakanties op minder populaire reistijden goedkoper, bijvoorbeeld in de zeer vroege ochtend. Weekdag: Midweeks vertrekdata zijn meestal goedkoper dan in het weekend. Luchthaven: Vertrekken vanaf kleine luchthavens met minder faciliteiten is soms goedkoper dan vertrek vanaf grote luchthavens zoals Schiphol. Feestdagen: Bent u niet afhankelijk van schoolvakanties? Vermijd dan deze periodes, een vakantie buiten schoolvakantie periodes, zijn meestal goedkoper. Bestemming en hotel: Soms is het moeilijk om een heel specifiek hotel of reisbestemming als last minute te boeken. U kunt dan beter voor vroegboek aanbiedingen te kiezen.